Αυτοκόλλητα επιθέματα αποτοξίνωσης ποδιών

Εφαρμόζονται στα πέλματα των ποδιών καθ 'όλη τη διάρκεια της νύχτας και απαλλάσσουν το σώμα από τοξίνες, χημικά και βαρέα μέταλλα. Προάγουν ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, αυξάνουν τα επίπεδα ενέργειας, ανακουφίζουν από τους πόνους των μυών & αρθρώσεων και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος αλλά και την ποιότητα του ύπνου.

Τα Detox Deotic SAP patches χρησιμοποιούνται στα πόδια σύμφωνα με την κινεζική θεραπεία της Ρεφλεξολογίας ποδιών, περιέχουν φυσικά συστατικά που βοηθούν στην τόνωση του νεύρου, αποβάλλουν τις τοξίνες και μεταφέρουν τις δυνάμεις καθαρισμού τους σε όλο το ανθρώπινο σώμα.

eyerevive product

Ιδιότητες

Η αρχική ιδέα για τα συστατικά αποτοξίνωσης που περιέχονται στο Detox Deotic SAP patches προέρχεται από τη μελέτη των δέντρων. Οι επιστήμονες ήταν πρόθυμοι να μάθουν πώς τα δέντρα είχαν τη δύναμη να απορροφήσουν το νερό από το έδαφος και να το καθαρίσουν για να επιτρέψει την υγιή ανάπτυξή τους. Ανακαλύφθηκε ότι o καθαρός χυμός δέντρου (που ονομάζεται επίσης ξύδι ξύλου) έχει τη δυνατότητα να απορροφά τις τοξίνες μέσω του δέρματος όταν εφαρμόζονται σε σημεία βελονισμού στο ανθρώπινο σώμα.

Τα Detox Deotic SAP patches χρησιμοποιούνται στα πόδια σύμφωνα με την κινεζική παράδοση της Ρεφλεξολογίας ποδιών. Η Ρεφλεξολογία ποδιών είναι μια αρχαία θεραπεία με την οποία διάφορες περιοχές στα πέλματα των ποδιών σχετίζονται με αδένες, όργανα και άλλα μέρη του σώματος. Με την τόνωση των νευρικών απολήξεων στα πόδια βοηθά στη βελτίωση της ροής ενέργειας και κυκλοφορίας σε προβληματικές περιοχές του σώματος, καθαρίζει τη δημιουργία τοξινών και ενεργοποιεί την εξάλειψη των τοξινών.Τα πόδια είναι επομένως το καλύτερο μέρος για την αποτελεσματική χρήση του Detox Deotic SAP patches.

mobile-devices

Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στα Detox Deotic SAP patches βοηθούν στην τόνωση του νεύρου, αποβάλλουν τις τοξίνες και μεταφέρουν τις δυνάμεις καθαρισμού τους στο ανθρώπινο σώμα. Για χιλιάδες χρόνια, η παραδοσιακή ανατολική ιατρική έχει καταλάβει το μονοπάτι των τοξίνων. Το Chi είναι το κινέζικο όνομα για την ενέργεια και έχει μελετηθεί για να ξεκλειδώσει τα μυστήρια του πώς παράγεται, βελτιώνεται και συντηρείται. Στη ρεφλεξολογία των ποδιών, τα πόδια θεωρούνται δίαυλοι πολλών ζωτικών οργάνων, με πάνω από 60 σημεία βελονισμού στα πέλματα των ποδιών μας. Ρεφλεξολογία είναι η μελέτη του τρόπου ροής του Τσι, του αποτελέσματος του πως οι τοξίνες συσσωρεύονται και πώς σχετίζονται όλα με τα χέρια και τα πόδια. Όπως και με τη μελέτη όλων των συστημάτων, τα χέρια και τα πόδια δείχνουν επίσης τη συμμετρία του σώματος.

Τα Detox Deotic SAP patches περιέχουν φυσικά συστατικά που έχουν χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά για την τόνωση αυτών των σημείων βελονισμού και πίεσης μέσω της χρήσης και των δράσεων του wood vinegar, εκχυλισμάτων μπαμπού και αρνητικών εκπομπών ιόντων.Σύνθεση
Wood vinegar extract: ξύδι ξύλου (Pyroligneous οξύ) σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο καθαρότητας. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.
Τουρμαλίνη: Φυσικό ορυκτό που εκπέμπει αρνητικά ιόντα και ακτίνες υπερύθρων (FIR). Έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά για να ασκεί καθαριστική και απελευθερωτική ενέργεια στο νευρικό σύστημα, προωθώντας εκκαθάριση και σταθεροποίηση.
Χιτοζάνη: Εξάγεται από τα κελύφη των οστρακοειδών, παγιδεύει τοξίνες, λίπη, βαρέα μέταλλα και έλαια.
Φυτικές ίνες: Προέρχεται από καλαμπόκι, χρησιμοποιείται για να παρατείνει τη ζωή του Detox Deotic SAP patch.
Βιταμίνη C: Ως υποστήριξη για την υγεία του ήπατος, η βιταμίνη C είναι γνωστό ότι βοηθά στην απορρόφηση του λίπους και το κάψιμο μέσα στο σώμα.
Δεξτρίνη: Προϊόν υδρόλυσης αμύλου, η παρουσία του είναι απαραίτητη στα Detox Deotic SAP patches σαν παράγοντας πλήρωσης και ένωσης των άλλων συστατικών.

  • Αύξηση των επιπέδων ενέργειας
  • Μείωση πονοκεφάλων
  • Ανακούφιση από το άγχος
  • Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Βελτίωση του μεταβολισμού
  • Ανακούφιση των πόνων σε μυς & αρθρώσεις
  • Βελτίωση της ποιότητας του ύπνου

Οδηγίες Χρήσης

Βεβαιωθείτε ότι το πόδι είναι καθαρό. Βάλτε το έμπλαστρο πριν πάτε για ύπνο. Χρησιμοποιήστε 1 έμπλαστρο σε κάθε πόδι, κάθε βράδυ, για 5 διαδοχικά βράδια. 10 έμπλαστρα επαρκούν για ένα πρόγραμμα 5 ημερών. Ανοίξτε το σακουλάκι και αφαιρέστε την επένδυση από το φύλλο συγκόλλησης. Τοποθετήστε το έμπλαστρο στο πέλμα και στρώστε καλά το φύλλο για μεγαλύτερη πρόσφυση. Με το να φοράτε κάλτσες τη νύχτα διασφαλίζετε ότι το έμπλαστρο δεν θα σας φύγει. Το πρωί, αφαιρέστε το έμπλαστρο και πετάξτε το. Πλύνετε το πόδι σας εάν κολλάει.


volumizing shampoo product image

Προσοχή: Μόνο για εξωτερική χρήση. Χρησιμοποιείτε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες. Εάν λαμβάνετε ιατρική περίθαλψη ή φάρμακα για κάποιο πρόβλημα υγείας, δεν πρέπει να ακολουθείτε το πρόγραμμα αυτό χωρίς την άδεια ή την επίβλεψη του επαγγελματία ιατρού σας. Εάν παρουσιαστεί ερεθισμός, διακόψτε τη χρήση.

Άλλα Προϊόντα Ομορφιάς & Περιποίησης

deoticdetox30
Deotic Detox 30

Επίσημος Αποκλειστικός Διανομέας: Pharma FSC Ltd

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας! Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.